Water in kelder voorgoed weg pompen

Vochtige kruipruimte en vochtige kelder? Waterloos Drainage kan water in kelder voorgoed weg pompen.
Bel voor meer informatie: 06 53 10 78 10!

Vochtige kruipruimte en vochtige kelder?

Is er sprake van een vochtige kruipruimte en vochtige kelder in uw woning? Waterloos Drainage biedt u de oplossing, wij kunnen de water in kelder voorgoed wegpompen! Schakel ons direct in om u te helpen van een vochtige kruipruimte en vochtige kelder af te komen. Waterloos Drainage werkt met een drainagesysteem, waardoor wij in staat zijn om op een duurzame wijze van uw vochtproblemen af te helpen. Na de installatie van ons systeem wordt het water in kelder voorgoed weggepompt. Geen last meer van een vochtige kruipruimte of vocht in de muren / vloeren.

Onze duurzame oplossing voor het water in kelder voorgoed weg pompen, biedt u vele voordelen. Wij hebben voor u een aantal onder elkaar gezet:

  • Relatief weinig overlast van uitvoering van onze werkzaamheden;
  • Vijf tot tien jaar droge kelder en/of muren;
  • Levensduur van de drainagesysteem kan eenvoudig verlengd worden;
  • Voldoende kennis aanwezig om u een totaal oplossing te bieden;
  • We werken niet met chemicaliën.

Wilt u meer weten over de oplossing voor een vochtige kruipruimte en vochtige kelder? Over de drainage systeem om water in kelder voorgoed weg te pompen? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers informeren u graag over al onze mogelijkheden. Hiervoor kunt u gebruik maken van ons contactformulier. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar tijdens onze openingstijden. Ons telefoon nummer is  +31 6 53 10 78 10.

Waterloos Drainage is gevestigd aan de Hooftskade 11 in Den Haag. Wij zijn werkzaam in de gehele provincie Zuid-Holland.

Wij bieden de oplossing tegen vochtige kruipruimte en vochtige kelder

Waterloos Drainage werkt – zoals u mogelijk al heeft kunnen lezen op onze website – met een drainage systeem. Dit systeem is de oplossing voor water in kelder voorgoed weg pompen. Het drainage systeem zorgt ervoor dat het grondwater verlaagd wordt. Ons systeem heeft alleen ruimte nodig van 60 bij 60 cm. Binnen deze kleine oppervlakte wordt er een sparing gemaakt in de grond. Dit kan door ons gedaan worden met beton, zand of aarde. Onze medewerkers plaatsen in de sparing vervolgens een korf met de benodigde pomp, terugslag klep en elektronische vlotter. Omringende ruimte wordt aangevuld met grind. Het geheel wordt vervolgens aangesloten op het riool of hemelwater afvoer.

De installatie van dit systeem is afhankelijk van de situatie, de oplossing voor water in kelder voorgoed weg pompen kan geïnstalleerd worden binnen een tot drie werkdagen. U bent op korte termijn van een vochtige kruipruimte en vochtige kelder af!

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het drainage systeem wat wij gebruiken voor het water in kelder voorgoed weg pompen? Neem dan direct contact met ons op!