Wat anderen zeggen over Waterloos


“Toen ik in juni 2015 een huis kocht in den Haag, bleek dat voor het drooghouden van de kelder een drainagesysteem was aangelegd door de vorige bewoner, Ronald ten Brink. Na driekwart jaar ervaring kan ik zeggen dat het systeem foutloos werkt en de kelder droog blijft en goed bruikbaar is. Wat mij betreft een aanrader.”

— Jos Vermunt, bewoner Azaleastraat in Den Haag

“In verband met continue 10 centimeter water in de kruipruimte onder de woning besloten om firma Waterloos in te schakelen. Na eerste inspectie en onderzoek van de samenstelling van de bodem ( veen) besloten twee pompen te plaatsen via de beschikbare kruipluiken in de vloer. Inmiddels zijn we een maand verder en werken beide pompen naar tevredenheid. Geen zichtbaar water meer in de beide kruipruimtes en hoewel de bodem nog wel wat vochtig is zijn de condensdruppels aan de piepschuim isolatie van de vloer verleden tijd. Ook bij de laatste stortbuien in Den Haag is er geen water in de kruipruimte te zien. Probleem opgelost!”

— Mr. Marcel van de Molen, Forepark Den Haag

“Ronald ten Brink ken ik al ongeveer veertig jaar als een hele serieuze nauwgezette aannemer. Sinds enkele jaren heeft hij zich helemaal verdiept in het drooghouden van kelders.
Op dit moment zijn er bij ons in de Vogelwijk veel problemen met wateroverlast doordat het grondwaterpeil, sinds het gereedkomen vaneen nieuw rioleringssysteem, veertig centimeter gestegen is. Zo ook bij mij, hetgeen door de Firma Waterloos perfect verholpen is. Ik zou deze firma Waterloos aan iedereen aanbevelen.”

— Bally Nienhuis, Sijzenlaan, Den Haag.

“Regelmatig terugkerende wateroverlast in de kelder zijn doeltreffend opgelost door het plaatsen van een pomp van de firma Waterloos.
Vlotte service en installatie – een aanrader wat mij betreft.”

— I. v.d.Linden, Componistenbuurt, Rotterdam