Grondwater kelder verhelpen

Wateroverlast kelder oplossing? Waterloos Drainage kan grondwater kelder verhelpen.
Bel voor meer informatie: 06 53 10 78 10!

Heeft u last van (grond) water in kelder of in de kruipruimte? Waterloos Drainage biedt u een definitieve wateroverlast kelder oplossing! Kom snel van water in kruipruimte of kelder af! Schakel Waterloos Drainage direct in om u te helpen. Wij werken met een uniek drainagesysteem, waardoor wij in staat zijn om u op een duurzame wijze van uw wateroverlast en / of vochtprobleem af te helpen. Na de installatie van ons systeem heeft u geen last meer van vocht in muren of vloeren en geen water meer in de kelder.

Onze wateroverlast kelder oplossing biedt u vele voordelen:

  • Relatief weinig overlast van uitvoering van onze werkzaamheden;
  • Gegarandeerd van uw wateroverlast en vocht af!
  • Levensduur van het drainagesysteem kan eenvoudig verlengd worden;
  • Voldoende kennis aanwezig om u een totaal oplossing te bieden;
  • We werken niet met chemicaliën.
  • Veel tevreden klanten, kijk op onze resensie pagina

Heeft u nog specifieke vragen over ons drainagesysteem om grondwater in kelder te verhelpen? Of wilt u in het algemeen vooraf meer informatie over onze mogelijkheden ontvangen? U kunt dan gerust gebruik maken van ons contactformulier. Ook voor een offerte op maat kunt u hiervan gebruik maken. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar, het telefoon nummer is +31 6 53 10 78 10.

Waterloos Drainage is gevestigd aan de Hooftskade 11 in Den Haag. Wij zijn werkzaam in de geheel Nederland.

Drainage om grondwater in kelder te verhelpen

Ons drainagesysteem is uw wateroverlast kelder oplossing! Het grondwater in kelder verhelpen wordt door middel van ons unieke en duurzame drainage systeem uitgevoerd. Het systeem zorgt ervoor dat het grondwater verlaagd wordt. Ons simpele systeem heeft alleen een ruimte nodig van 60 bij 60 cm. Binnen deze kleine oppervlakte wordt er een sparing gemaakt in de grond. Dit kan door ons gedaan worden met beton, zand of aarde. Onze deskundige medewerkers plaatsen in de sparing vervolgens een korf met de benodigde pomp, terugslag klep en elektronische vlotter. Omringende ruimte wordt aangevuld met grind. Het geheel wordt aangesloten op het riool of hemelwater afvoer.

Afhankelijk van de situatie kan onze wateroverlast kelder oplossing geïnstalleerd worden binnen een tot drie werkdagen. Wij kunnen u dus op korte termijn van uw grondwater kelder afhelpen!

Meer informatie over onze wateroverlast kelder oplossing?

Wilt u meer informatie ontvangen over ons drainagesysteem om grondwater kelder te verhelpen? Neem dan even contact met ons op. Zoals reeds eerder vermeld, kunt u hiervoor gebruik maken van ons contactformulier of door even te bellen naar +31 6 53 10 78 10. Op de site vindt u ook enkele voorbeelden van voor en na situaties, deze vindt u op de Foto’s pagina binnen de site. Op deze pagina ziet u direct al foto’s staan van de transformatie van een natte kelder tot drooggemaakte kelder. Wellicht wilt u wat ervaringen lezen van onze klanten, die we al hebben kunnen helpen. Ook hiervoor is op onze website een pagina Recensies te vinden.  Wij horen graag van u!