IMG_20170912_110450.jpg

Welkom op de site van Waterloos Drainage Systemen. Waterloos Drainage Systemen kan u van dienst zijn bij het verhelpen van vochtproblemen in uw kelder of kruip ruimten. Ons drainage systeem is uniek vanwege zijn eenvoud en duurzaamheid. Doordat het systeem eenvoudig te plaatsen is, zult u relatief weinig overlast van onze werkzaamheden ervaren. Door het systeem kunt u vijf tot tien jaar van een droge kelder en/of droge muren genieten, met minimaal stroomverbruik. Doordat wij met modulaire systemen werken kan de levensduur van de installatie tevens eenvoudig worden verlengd. Daarnaast beschikken wij over de bouwkundige kennis om u van een totaal oplossing te voorzien. Tijdens de gehele installatieprocedure gebruiken wij geen chemicaliën. 

Klik op Foto's om voorbeelden te zien van onze drainage oplossingen. Hier vind u ook foto's en meer informatie over de installatie en afwerking van het drainage systeem.

Lees ook de de ervaringen van onze klanten onder Recensies.

 

 

 


Onze diensten


Drainage

5662353064_bfdf436a96_b.jpg

Het grondwater wordt verlaagd door middel van ons unieke drainage systeem. Het simpele  systeem heeft enkel een ruimte nodig van 60 bij 60 cm. Binnen deze ruimte maken wij een sparing in de grond. Dit kan beton, zand of aarde zijn. In de sparing plaatsen wij vervolgens een korf met de benodigde pomp, terugslag klep en elektronische vlotter. De omringende ruimte wordt aangevuld met grind. Indien gewenst kan de vloer met beton of ander passend materiaal worden aan geheeld. Het geheel wordt aangesloten op het riool of hemelwater afvoer. Ten behoeve van de elektronica dient er een aansluiting op 220V aanwezig te zijn. Afhankelijk van de situatie zal het installeren tussen de één en drie dagen in beslag nemen. 


Bouwkundige werkzaamheden

Omdat wij een bouwkundige aannemer zijn kunnen wij indien nodig ook aangepaste bouwkundige werkzaamheden voor u uitvoeren. Hierdoor kunnen wij u van een totaal oplossing bieden. Voorbeelden van deze bouwkundige werkzaamheden zijn sparingen in muren of het plaatsen van betonnen wanden bij een grotere installatie. 

IMG_0026.JPG

Nieuws


Waterloos in het Algemeen Dagblad!

 uit: algemeen Dagblad 21 mei 2015

uit: algemeen Dagblad 21 mei 2015


Vernieuwde korf voor fijne zand -en veengronden

Voor fijne zand -en veengronden hebben wij de korf met PP 450 band omkleed, bij fijn duinzand gebruiken we zelfs twee lagen. Als buiten afwerking wordt een extra hoes van Geo Textiel toegepast, waardoor de korf schoon blijft van grondresten, zand en steentjes. Door deze extra ommanteling zal de pomp een langere levensduur hebben en stroomt er schoner water in het riool. De pompcapaciteit zal iets afnemen doordat het water langzamer binnen stroomt, maar blijft ten alle tijden voldoende. Wij hebben dit type systeem al met succes toegepast bij diverse klanten. Dit systeem is ontwikkelt in samenwerking met de firma Horman Drainage.